Wilson Kirwan vierailu koululla

Wilson Kirwa vieraili Maunulan ala-asteella torstaina 27.10. Hän kertoi elävästi itsestään, perheestään ja elämänvaiheistaan.

Entinen juoksija toimii tällä hetkellä kirjailijana, satusetänä sekä kahvintuottajana. Wilson-kahvi on hänen tapansa auttaa kahvinviljelijöiden perheitä. Wilson-kahvin tuotoilla autetaan erityisesti naisia ja lapsia Kirwan entisillä kotikulmilla Kenian ylängöillä. Wilson-kahvia myydään nimellä “Wilson Coffee”.

Kirwa kirjoittaa satukirjoja joiden sadut ovat hänen lapsuudessaan kuulemiaan tarinoita. Hän jatkaa kertomakulttuuria omalta osaltaan kirjoittamalla kertomukset kirjoiksi.

Hän korosti, että positiivinen elämäntyyli on tärkeää. Kirwalla oli lapsena hankaluuksia koulussa. Lukeminen ja kirjoittaminen tuottivat vaikeuksia. Hän kertoo saaneensa positiivisista asioista voimaa ja yrittäneensä kovasti keskittyä lukemiseen ja kirjoittamiseen. Siten hän onnistui tavoitteessaan.

– Joka päivä on uusi haaste ja joka päivä on uusi mahdollisuus. Välillä tekee oikeita päätöksiä, välillä vääriä päätöksiä. Mutta pitää muistaa olla iloinen, Kirwa toteaa ja hymyilee.