2A:n syystaidetta

Elinan syyskuva2
Minä tein tatin ja minä tein linnun. Minä tykkään piirtää ja maalata, mutta inhoan leikkaamista. Minä olen kakkosluokkalainen tyttö. Meidän luokka tekee retkiä metsään. Retken jälkeen tein oravan ja se istuu siinä tatin päällä. Saimi 2A

Minä tein sateenkaarisienen. Sateenkaaripuun myös ja sateenkaaripilven. Niistä kaikista tuli hienot. Meidän syysmaisema on tosi hieno ja kaikki jutut on hienoja. Ville 2 A

Yritin tehdä kärpässientä, mutta siihen tuli vääriä värejä. Lintuja oli kiva tehdä. Maisemasta tuli hieno, mutta siitä tuli aika sekava, koska sienet olivat isoja. Linnut olivat hienoja, koska niitä ei ole olemassa. Minun lintuni on puun päällä, koska ei osaa lentää. Muuten tein myös kuusen, koska piti. Riku 2A

Elinan syyskuva1

Minä tein sienen ja se oli kivaa. Minä tein myös pilven. Syysmaiseman tekeminen oli kivaa. Minä tykkään piirtää ja maalata, mutta leikkaaminen ei ole kivaa. Aarni 2 A

Syysmetsä oli vaikea tehdä. Tein sienen, joka on hieno. Syyskuun metsä on hieno. Metsässä on kivaa. Minä tein linnun ja pilven. Oliver 2A

Oli kiva tehdä maisemaa. Tein kärpässienen ja myös tein linnun. Tein vielä puun. Käyn metsässä perjantaisin ja siellä olen nähnyt sieniä. Lauri 2A

Minä tein tatin, sillan ,sateenkaaren ja lääkepuun. Mä etanankin tein mutta sitä ei ole vielä laitettu seinälle. Sitten tein lepakon mutta sitä ei ole vielä seinällä. Lumi 2A

Minä tein sienen. Yritin tehdä lintua mutta se ei onnistunut. Tykkään tehdä kässää. En tykkää leikata. Tykkään lukea kirjoja. Tuomas 2A

Meidän luokka teki syksymaiseman. Minä tein kärpässienen ja kolme etanaa. Minä tykkään maalata mutta en leikata. Minä tein myös puun ja linnun. Se oli kivaa. Tytti 2A

Meidän luokka teki syksymaiseman. Minä tein sienen, jonka teema oli karkkimaa. Sen lisäksi minä tein puun, joka on tosi ruma. Minä tein myös kaksi lintua. Toinen oli kuningasfasaani ja toinen oli karkkilintu. Tein myös kärpässienen. Iida 2A

Meidän luokka teki syysmaiseman. Minä tein puun, sienen ja lintuja. Me väritettiin ja maalattiin ne. Maalaaminen oli tosi kivaa. Sitten me liimattiin ne seinälle. Hertta 2 A

Meidän luokka teki syksymaiseman. Minä tykkään kuviksesta. Kässä on mahtavaa. Minun kuuseni on taikakuusi. Tykkään käydä koulussa. Palkissa on tosi hauskaa. Erika 2A

Minä tein sienen, koska olen nähnyt koulumatkalla kärpässienen. Meidän luokka teki luontomaiseman. Tein myös kuusen ja etanan. Ajattelin tehdä linnun, kimaltelevan ihan pienen. Tykkäsin piirtää, mutta raskainta oli värittäminen. Sylvia 2 A

Minä tein paljon jutskia meidän luokan maisemaan. Minun lempijutska on mun puu. Se on ihmepuu. Minä laitoin sinne roikkumaan Sormuksen ritarit- kirjan. Se on kirjasta Sormusten herra. Tämä on minun mielipide meidän metsämaisemasta. Laitoin sinne myös oikean lehden. Iiris 2 A

Minä tein sienen. Se on hieno. Tein keltaisen pilven. Sitten tein puun. Sitten tein etanan. Papu 2A