ANNANTALO

Nelosluokkalaiset kävivät Annantalolla. He kävivät siellä viisi kertaa, ja viimeisellä kerralla me (Ilona ja Tuuli) pääsimme tutustumaan siihen mitä he siellä tekivät. Annantalolla oli neljä erilaista pajaa joihin oppilaat oli jaettu. Pajat olivat kuvataide, grafiikka, näytelmä ja valokuvaus.

KUVATAIDE

Kuvataiteessa lapset pääsivät olemaan luovia taiteilijoita. He olivat tehneet hiilityön, savinaamarit, tauluja ja he oppivat pitämään sivellintä oikein. He testasivat myös eri värisävyjä. Esim. millainen värisävy punaisesta ja vihreästä tulee.

Viimeisellä kerralla he tekivät maalauksen jossa jokin esine oli oudossa paikassa.

039

GRAFIIKKA

Grafiikassa oppilaat tekivät painotöitä. He olivat kaivertaneet laatalle haluamansa kuvan. Sen jälkeen he laittoivat laatalle maalia ja painoivat kuvan paperille, jolloin heidän kaivertamansa kohdat tulivat esiin. He oppivat myös grafiikan historiasta.014

NÄYTELMÄ

Näytelmä pajassa oppilaat olivat tehneet näytelmän, jonka he olivat keksineet itse. Joka kerta he kehittelivät uusia kohtauksia, jotka he lopuksi liittivät yhdeksi isoksi näytelmäksi. Me pääsimme viimeiseksi nauttimaan tästä hienosta esityksestä.

054

VALOKUVAUS

Valokuvauksessa oppilaat olivat tehneet kuvasarjat, jotka oli tarkoitus laittaa ympyränmalliseen juttuun ( nyt ei muistu nimeä mieleen). He myös ottivat itsestään kuvia joita muokkasivat tietokoneella ja tekivät niistä levyn kannen. Levylle tallennettiin kaikki kuvat joita he olivat ottaneet Annantalo-reissujen aikana.

030TEHNYT: TUULI JA ILONA